DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Rungsted Strandvej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 105A i vores database. Vi har samlet en oversigt over Rungsted Strandvej her »


Info om Rungsted Strandvej

Rungsted Strandvej er en eksklusiv vej i postnummer 2960 med typiske vurderingspriser 11-12 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 27,25 mio. kr. finder du på Rungsted Strandvej 72. Blandt vejens 157 adresser er der 65 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Rungsted Strandvej 85 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som BINDINGSVÆRK TREFLØJET.

Den mest almindelige husstandstype på Rungsted Strandvej er veluddannede, etablerede højindkomstfamilier. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Rungsted Strandvej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 11 boliger til salg. Vi har ingen registrerede boligsalg på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 157 adresser, der ligger på Rungsted Strandvej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Formue og formåen
Formue og formåen (Conzoom type).

Info om 2960 Rungsted-kyst

Du kan finde en oversigt over 2960 rungsted-kyst her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2960 rungsted-kyst